maandag 11 maart 2013

Fusilli met artisjokken en salami

Elke keer als we dit eten zeggen we: dit moeten we vaker maken...


Fusilli met artisjokken en salami

Ingrediënten
Fusilli, of andere pasta
Salamiworstje, in hele of halve plakjes
1 blik artisjokharten, gehalveerd
1/2 rode ui, gesnipperd
1-2 teentjes knoflook, fijngesneden
Zwarte olijven
Rucola
Peterselie, fijngesneden
Munt, fijngesneden
Parmezaanse kaas, geraspt
Olijfolie, peper, zout

Bak de salami in olijfolie iets bruin en knapperig, voeg ui en knoflook toe. Na een paar minuten de olijven en artisjokken toevoegen.
Kook ondertussen de pasta beetgaar in gezouten water.
Doe de pasta bij de salami in de pan. Voeg genoeg peterselie, munt, peper, zout en olijfolie toe en meng de rucola erdoor.
Lekker met veel parmezaanse kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

NRelate Widget